Tot el que heu de saber abans de venir al Festivalot 2021

Us hem recollit aquí tota la informació que heu de tenir en compte per venir a gaudir de la música en família

  • Programa descarregable: aquí teniu el programa descarregable de mà per al FESTIVALOT 2021, on trobareu tota la informació d’horaris amb format breu.

                                                              DESCARREGAR PROGRAMA

  • Entrades i horari: si heu comprat entrades per Els Amics de les Arts, Els Pets, El Lleó Vergonyós, Cesk Freixas, Suu, Doctor Prats i Xiula recordeu que les haureu rebut al vostre correu electrònic. No oblideu imprimir-les o tingueu-les a mà al vostre mòbil. A cada entrada s’indica l’hora per accedir de manera esglaonada seguint les recomanacions sanitàries i de seguretat.
  • On aparcar: com ja sabeu els concerts seran a l’Auditori de Girona. Aquí teniu informació per poder aparcar a prop:
    • Aparcament gratuït: els més propers són l’aparcament Poble Sahrauí (6min caminant), l’aparcament a les Ribes del ter (excepte, dissabte que hi ha mercat, 3min caminant) i una mica més lluny teniu l’aparcament de Fontajau (10 min caminant).
    • Aparcament zona blava i verda: trobareu llocs per aparcar de pagament als carrers següents: Carrer Torín Pons (5min caminant), Carrer Joaquim Vayreda (6min caminant), Güell-Devesa (7min caminant) i la Devesa (12min caminant).
  • Punt d’informació: Quan arribeu veureu de seguida el punt d’informació del festival on podreu fer qualsevol consulta sobre els concerts, els serveis que hem preparat i totes les mesures de seguretat que hem preparat.
  • Regal de benvinguda: quan arribeu o a la sortida passeu pel nostre punt d’informació a recollir un regal de benvinguda que tenim per a vosaltres!
  • Serveis per a les famílies: com sempre, el Festivalot està preparat per a tots vosaltres! Hi haurà aparcaments de cotxets, canviadors per a nadons i tot el que les famílies necessiteu per gaudir dels tres dies de Festivalot.

Us esperem el 28, 29 i 30 de maig al Festivalot!

Deixa un comentari