Un cartell molt especial per al Festivalot 2022

Des dels seus inicis i amb cada edició, el Festivalot ha estrenat un nou disseny per al cartell i la imatge del festival, fent equip amb diverses artistes i dissenyadores que ens han aportat la seva visió única per a la gran festa de la música en família. També cada any, col·laborem directament amb diferents escoles de Girona i Salt, des de Santa Eugènia a Vilarroja o Pont Major, amb qui hem preparat activitats i fins i tot espectacles dins del Festivalot. Aquest any hem unit aquestes dues iniciatives per a crear un cartell més especial que mai!

El cartell del Festivalot 2022 ha estat dissenyat pels alumnes de l’Escola Font de la Pólvora de Girona, amb l’ajuda de l’artista barceloní Ilich Roimeser. Aquest il·lustrador i pintor d’estil fresc i sense complexos, uneix art urbà, tatuatge i il·lustració emprant l’aquarel·la, el gravat o el collage i sota la seva direcció la imatge del Festivalot llueix més impactant que mai.

El resultat és un cartell viu i ple de colors que ens anima als grans i als més petits a redescobrir i reconnectar amb els esdeveniments culturals, i a passar-ho bé en el que serà un cap de setmana ple de música, activitats, i moltes sorpreses per a totes les edats.

Aquí podeu veure el magnífic cartell que ens han dissenyat i algunes imatges dels seus artistes en ple procés creatiu!

Deixa un comentari