Una setmana pel festivalot!

D’aquí just una setmana estarem en ple Festivalot! estem tots ben nerviosos i atrafegats ultimant els detalls d’aquesta gran festa de la música en família que hem muntat a Girona pels dies 6 i 7 de juny. El CoEspai, on tenim l’oficina, bull d’activitat i es respira en l’ambient que estem preparant una cosa ben gran!

Tots els que heu comprat una entrada per al Festivalot rebreu properament un correu electrònic amb algunes informacions del festival que us poden interessar a nivell pràctic, com per exemple on hi haurà el punt d’informació, com podeu recollir les vostres polseres, què és la motxilla Festivalot… si teniu algun dubte ens podeu escriure o consultar el post de preguntes freqüents que vam fer fa un temps.

Recordeu també que fins demà diumenge podeu comprar el CD Festivalot al vostre quiosc amb el diari Ara per només 5 euros. Tots els beneficis van destinats a la Fundació A. Bosch de Noel Alimentària, que treballa en la investigació de malalties infantils a l’Hospital de Vall d’Hebron.

Aquí teniu la tracklist del CD Festivalot. No us quedeu sense!

image1(2)

 

 

Deixa un comentari