Us interessa si teniu entrades

Sou dels afortunats que tenen entrada per venir a algun dels concerts del Festivalot? GENIAL, aquest post és per a vosaltres. Esperem resoldre tots els vostres dubtes i us desitgem un Festivalot fantàstic!

 

Què hem de fer quan arribem?

Si aneu amb temps, passeu pel punt d’informació. Si aneu justos, aneu directes a l’Auditori (us demanaran l’entrada que heu comprat per accedir a la sala).

A què ens dóna dret l’entrada?

Amb cada entrada comprada us donarem una polsera Festivalot i una motxilla Festivalot (fins exhaurir existències).

Què és la motxilla? AQUÍ

Per què serveix la polsera? AQUÍ

Què és l’Espai de Llum i com hi podem entrar?

L’Espai de Llum ubicat al segon pis de l’Auditori és un lloc molt xulo on els nens i nenes de totes les edats podran experimentar amb la llum. Hi podreu accedir gratuïtament amb la polsera que us hauran donat al punt d’informació.

Podem saludar els artistes preferits dels nostres fills i filles?

Després dels concerts de Dàmaris Gelabert, Blaumut, Mishima, Els Catarres, El Pot Petit i Manu Guix, podreu comprar el merxandatge dels grups, fer-vos fotos i signar autògrafs amb els artistes. Serà a l’espai de signatures Danone. Més info AQUÍ

Tinc un nen o una nena petitó, vull escalfar un biberó, donar-li pit o canviar-lo

Hem habilitat una zona amb canviadors, tenim microones per escalfar el que sigui, una zona tranquil·la per donar el pit… els organitzadors del festivalot som mares i pares, sabem què es necessita quan es surt amb nens!

Tenim un nen o una nena més grandet… podrà fer coses, també?

I tant! A banda dels concerts, que evidentment no tenen edat; us recomanem que participin al taller de bombolles de sabó (no cal inscripció!), el taller d’stop motion, els jocs de fusta, l’espai de llum o el taller de robòtica de diumenge. Consulteu totes les activitats AQUÍ

I després del concert, què?

Podeu quedar-vos al Festivalot a passar el dia. Sota els arbres de La Devesa trobareu un munt de concerts i activitats gratuïtes. També hi ha una zona de foodtrucks per si voleu menjar alguna cosa. Consulteu tot el programa de mà per saber detalls o veniu al punt d’informació i pregunteu. GAUDIU DE LA MÚSICA I DE LA FAMÍLIA!

 

 

Comment List

  • Montserrat 01 / 06 / 2018 Reply

    Com es fa la inscripció a les activitats? El mateix dia? Gràcies!

    • Festivalot 01 / 06 / 2018 Reply

      Hola, només cal inscripció prèvia al taller Transformem en món en un videojoc de diumenge. La resta d’activitats són gratuïtes i sense inscripció

Deixa un comentari