Vermell és el color

Vermell és el color de… les maduixes! vermell és el color…d’un pati de butaques ple! No havien passat ni 48 hores des de la posada en marxa de la venda d’entrades del Festivalot i les platees ja s’havien tenyit de vermell intens. El watsapp de grup que tenim els organitzadors bullia d’emoticones d’aplaudiments i serpentines, no ens imaginàvem que amb tan poc temps la rebuda seria tan positiva. Hem calculat que amb dos dies hem venut el 30% del total de les localitats que posem a la venda. Això és impressionant!

vermell es el color

Volem agrair a totes aquelles famílies que han fet un esforç de previsió sobrenatural reservant entrades per d’aquí tres mesos. En tres mesos, un nen o nena passa de gatejar a caminar, de ser lactant a menjar pollastre, de fer gargots a caligrafiar o de sumar a dividir. En tres mesos, poden passar moooltes coses, però molts ho heu tingut claríssim: passi el que passi… el 6 i 7 de juny tots al Festivalot! MOLTES GRÀCIES, estem molt contents que aposteu per la primera edició del festival. Ens doneu molta energia per seguir endavant amb el projecte amb el màxim de motivació possible.

Sabem que part de l’èxit de la venda d’entrades és gràcies al seguiment que ens han fet els mitjans. Notícies destacades com aquesta de l’ARA , una doble pàgina com la que ens va dedicar El Punt Avui, el Diari de Girona, la peça del 3/24, el ressò que té que parlin de tu a La Competència, La Segona Hora, els Matins… tota aquesta difusió fa que haguem arribat a totes aquestes famílies que ja tenen entrada. Recordeu que els que veniu de fora, teniu descomptes a diferents hotels de la ciutat i que si encara no teniu entrada, disposeu d’abonaments amb descomptes de fins al 50%. Gràcies a tots i totes de nou!

 

Comment List

  • esther-sabadell 06 / 03 / 2015 Reply

    Doncs jo estic badant i em quedaré sense !!!!!!
    Moltíssimes felicitats de nou….i….

  • esther-sabadell 06 / 03 / 2015 Reply

    Doncs jo estic badant i em quedaré sense !!!!!!
    Moltíssimes felicitats de nou….i….

Deixa un comentari