Guanya entrades al Festivalot per la teva classe o la teva família sencera!

T’imagines poder venir al Festivalot amb tota la teva classe o amb toooota la teva família? I gaudir tots junts del concert de pagament que preferiu gratis? Doncs deixa d’imaginar’t-ho! Us hem preparat un concurs divertidíssim perquè, a més de passar-vos-ho d’allò més bé, aconseguiu un gran premi!

Qualsevol escola de Catalunya pot participar al concurs: organitzats per classes, grups o com preferiu, haureu de filmar-vos realitzant un flashmob amb qualsevol cançó d’algun artista o grup assistent al Festivalot 2018. Amb les famílies el funcionament és exactament el mateix!

Els grups participants, ja siguin d’escoles o famílies, han d’estar representats per una persona major d’edat que es faci responsable de l’activitat i el premi consistirà en entrades al concert del Festivalot de pagament que es prefereixi per a tots els participants al flashmob.

 

Què heu de fer per participar-hi?

Participar-hi és molt senzill:

1. Escolliu una cançó d’algun dels artistes que actuaran al Festivalot 2018.

2. Filmeu un flashmob amb la cançó seleccionada.

3. Pengeu el vídeo a YouTube o Vimeo.

4. Ompliu el formulari inferior.

 

Podeu participar al concurs fins el dilluns 14 de maig a les 23:59h. Un jurat format per l’equip del Festivalot decidirà per votació quin és el millor flashmob valorant l’originalitat, la creativitat i les propostes més divertides. Us recomanem que llegiu les bases de participació completes per conèixer tots els detalls i el funcionament del concurs.

Descarregar bases de participació

 

Formulari d’inscripció

[contact-form-7 404 "No s'ha trobat"]

Deixa un comentari