Voluntària de l’any!

Us presentem a la Laura, que és voluntària al Festivalot des de la primera edició! Li donem el premi a la millor voluntària de l’any! La voleu conèixer una mica més?

1. A què et dediques professionalment? Sóc tècnica coordinadora de l’Associació Turisme Rural Girona

2. Com descriuries la teva experiència dins del Festivalot? Una vivència extraordinària! És una oportunitat per veure de primera mà la gestió d’un festival de música, tant en l’àmbit organitzatiu com tècnic. A més a més, és una ocasió perfecte per conèixer gent nova, ja que fas molt companyarisme amb la resta de voluntaris. Però sobretot col·laborar amb el Festivalot és sinònim de bon ambient, bona música i grans moments assegurats!

3. Què és el que et va motivar a fer-te voluntària i col·laborar amb nosaltres des del principi? En aquell moment estava estudiant turisme a la UdG i una de les assignatures que més m’agradava era direcció i organització d’esdeveniments. Un dia, tafanejant la borsa de treball de la universitat, vaig veure la vostra oferta de voluntariat pel Festivalot i no vaig dubtar ni un segon en aplicar. Un esdeveniment i a més a més de música! Què més podia demanar? Des de llavors, he volgut col·laborar cada any per poder repetir l’experiència

4. Alguna anècdota divertida que t’hagi passat durant alguna de les 3 edicions anteriors? La quantitat de globus que es poden arribar a inflar en una hora. En vam arribar a inflar tants que gairebé sortim volant!

5. Quins consells els hi donaries als futurs voluntaris? Que tinguin ganes de passar un cap de setmana envoltats de molta música i sobretot portar energia positiva, ganes de passar-ho bé i bon rotllo!

6. Què esperes de l’edició d’enguany? Aquesta edició fa molt bona pinta! El canvi d’ubicació segur que repercutirà de forma molt positiva i he llegit que hi haurà moltes sorpreses. Segur que seria igual o millor que els altres anys amb molta música i activitats per fer.

7. Per finalitzar, ets més de Rollings o de Beates? Sóc més dels Beatles. El meu pare és músic i de petita ja em tocava i cantava alguna de les seves cançons

 

Si tu també et vols fer voluntari, recorda que només ens has d’enviar la teva sol·licitud AQUÍ

Deixa un comentari