Fes-te voluntari/ària i participa en el Festivalot 2022

Com cada any, obrim la borsa de voluntaris i voluntàries del Festivalot. Si ets una persona dinàmica, treballadora i responsable i tens ganes de formar part de l’equip del Festivalot els pròxims 28 i 29 de maig per veure com funciona un festival des de dins, aquesta és la teva oportunitat!

Necessitem el teu suport per a la preparació dels espectacles i activitats! Les tasques es basaran en l’acollida i benvinguda de les famílies, així com l’acompanyament als artistes programats, suport al backstage, a la producció i a les activitats que es desenvoluparan pels nens i nenes. 

Si ets estudiant de la UdG, pots inscriure-t’hi mitjançant un conveni amb l’oficina de Cooperació i Desenvolupament de la universitat. Fes-ho AQUÍ. Recordar-te que aquesta activitat és convalidable amb crèdits de reconeixement acadèmic (RA). 

D’altra banda, si no ets estudiant o no estudies a la UdG, pots enviar-nos un correu directament a nosaltres a la següent adreça electrònica: organitzacio.festivalot@gmail.com. Teniu fins al 14 de maig per apuntar-vos. 

Una vegada estiguis inscrit/a, et contactarem ben aviat per preguntar-te si tens alguna preferència sobre les tasques a realitzar durant el cap de setmana. Alguns dels voluntaris i voluntàries repeteixen cada any perquè diuen que és una experiència divertida i en la qual s’aprenen moltes coses. 

Ajuda’ns a aconseguir que el Festivalot 2022 vagi sobre rodes!

Deixa un comentari