Qui som

La productora que organitzem el Festivalot és Pistatxo Produccions, del grup de música Els Amics de les Arts. Els tres membres del grup som pares, dos vivim a Girona i tots coneixem molt bé la ciutat, on sovint ens reunim amb les nostres famílies. Hem dissenyat el festival que com a pares ens agradaria poder disfrutar amb els nostres fills, on diferents estils de música hi estiguin representants i a la mida de la ciutat on es fa. Un festival que sigui una gran festa de la música per viure en família. Aprofitem el Festivalot per dirigir-nos als pares i mares com nosaltres i per reivindicar que tot i tenir fills, encara volem seguir anant a concerts i disfrutar de la música. Esperem que us ho passeu tan bé al Festivalot com nosaltres hem disfrutat creant-lo.

Els Amics de les Arts-Pistatxo Produccions

Equip

Rita Peré

Directora

Ella va fer possible que de la idea es passés a l’acció i que el Festivalot s’hagi convertit en una realitat. És periodista, gestora cultural i té el títol més valuós de tots: és la dona multitasca.

info@festivalot.cat

Roger Vidal

Producció

Si teniu problemes truqueu a en Roger. Per si no ho sabeu, ser l’encarregat de la producció d’un festival és ser el responsable de tots els lios varis, imprevistos i merders en general.

produccio@festivalot.cat

Anna Codina

Màrqueting

S’ha apuntat al carro del Festivalot perquè ajunta tot el que li agrada. És consultora de comunicació i marketing a ElGiroscopi, blogger sobre web 2.0 a Betes i Clicks i Petits Clicks i mare per partida doble!

anna@elgiroscopi.com

Albert Cortada, en Kurti

Cap Tècnic

On hi hagi botons i cables hi trobareu l’Albert. És el tècnic titular dels Amics de les Arts i Obeses; podeu seguir-li la pista des de kurtibolos.blogspot.com.

tecnica@festivalot.cat

Toni Vilches

Fotògraf

El projecte d’en Toni de fotografies autèntiques a les famílies ens encanta i ens encaixa molt amb la filosofia del Festivalot. Vegeu www.zoom.cat i descobriu per què. Visca les famílies autèntiques!

zoom@tonivilches.com

Què és el Festivalot?

El Festivalot és el festival de música en família de Girona. Es tracta d’un festival jove (nascut l’any 2015) i ràpidament consolidat en el sector familiar i cultural català. Les famílies que s’apropen al Festivalot poden gaudir plegats, grans i petits, de tot tipus de propostes musicals i activitats relacionades amb la música de diferents estils. L’objectiu del festival és que grans i petits puguin disfrutar de la música en directe i que Girona es converteixi, durant dos dies, en territori 100% musical i 100% familiar.

Les famílies assistents podran veure concerts i espectacles de diferents estils musicals com són grups de pop rock del panorama català actual (adaptats a format familiar); animació infantil tradicional; clàssica; jazz; electrònica… Tots els espectacles programats estan especialment pensats per als més petits (volums reduïts i formats breus) i tenen l’objectiu de fer cantar, ballar i experimentar amb la música a tota la família.

Patrocinadors i Col·laboradors

Amb el suport de

Amb la col·laboració de

Vols rebre totes les novetats?