Qui som

La productora que organitzem el Festivalot és Pistatxo Produccions, del grup de música Els Amics de les Arts. Els tres membres del grup som pares, dos vivim a Girona i tots coneixem molt bé la ciutat, on sovint ens reunim amb les nostres famílies. Hem dissenyat el festival que com a pares ens agradaria poder disfrutar amb els nostres fills, on diferents estils de música hi estiguin representants i a la mida de la ciutat on es fa. Un festival que sigui una gran festa de la música per viure en família. Aprofitem el Festivalot per dirigir-nos als pares i mares com nosaltres i per reivindicar que tot i tenir fills, encara volem seguir anant a concerts i disfrutar de la música. Esperem que us ho passeu tan bé al Festivalot com nosaltres hem disfrutat creant-lo.

Els Amics de les Arts-Pistatxo Produccions

Equip

Rita Peré

Directora

Ella va fer possible que de la idea es passés a l’acció i que el Festivalot s’hagi convertit en una realitat. És periodista, gestora cultural i té el títol més valuós de tots: és la dona multitasca.

info@festivalot.cat

Anna Codina

Màrqueting

S’ha apuntat al carro del Festivalot perquè ajunta tot el que li agrada. És consultora de comunicació i marketing a ElGiroscopi, blogger sobre web 2.0 a Betes i Clicks i Petits Clicks i mare per partida doble!

anna@elgiroscopi.com

Roger Vidal

Producció

Si teniu problemes truqueu a en Roger. Per si no ho sabeu, ser l’encarregat de la producció d’un festival és ser el responsable de tots els lios varis, imprevistos i merders en general.

produccio@festivalot.cat

Toni Vilches

Fotògraf

El projecte d’en Toni de fotografies autèntiques a les famílies ens encanta i ens encaixa molt amb la filosofia del Festivalot. Vegeu www.zoom.cat i descobriu per què. Visca les famílies autèntiques!

zoom@tonivilches.com

Albert Cortada, en Kurti

Cap Tècnic

On hi hagi botons i cables hi trobareu l’Albert. És el tècnic titular dels Amics de les Arts i Obeses; podeu seguir-li la pista des de kurtibolos.blogspot.com.

tecnica@festivalot.cat

Gemma Massó

Producció

L’any passat la vam tenir de baixa maternal, però aquesta edició no s’escapa! La Gemma ha de ser al Festivalot 2019 si volem que tot vagi sobre rodes!

organitzacio.festivalot@gmail.com

Què és el Festivalot?

El Festivalot és el festival de música en família de Girona. Es tracta d’un festival jove (nascut l’any 2015) i ràpidament consolidat en el sector familiar i cultural català. Les famílies que s’apropen al Festivalot poden gaudir plegats, grans i petits, de tot tipus de propostes musicals i activitats relacionades amb la música de diferents estils. L’objectiu del festival és que grans i petits puguin disfrutar de la música en directe i que Girona es converteixi, durant dos dies, en territori 100% musical i 100% familiar.

Les famílies assistents podran veure concerts i espectacles de diferents estils musicals com són grups de pop rock del panorama català actual (adaptats a format familiar); animació infantil tradicional; clàssica; jazz; electrònica… Tots els espectacles programats estan especialment pensats per als més petits (volums reduïts i formats breus) i tenen l’objectiu de fer cantar, ballar i experimentar amb la música a tota la família.

Patrocinadors

Amb la participació de

Amb el suport de

Amb la col·laboració de

Vols rebre totes les novetats?