Com vindreu al Festivalot?

Esteu preparant el vostre viatge en família per venir al Festivalot? Des de l’organització del festival us expliquem com arribar per si encara teniu dubtes de quina és la millor opció.

Bicicleta

Si sou de Girona us recomanem venir amb bicicleta! Fins al parc de la Devesa arriben diversos carrils ciclables, alguns en calçada i d’altres en vorera. Depèn de la traça dels infants a sobre la bici, haureu de triar una opció o l’altra. Si veniu de la zona sud de la ciutat, teniu diverses vies, i si veniu del nord també tot i que majoritàriament són carrils en calçada. També heu de saber que us hem preparat un gran aparcament perquè deixeu aparcat les vostres bicis –o patinets–, recordeu portar un cadenat per lligar-les.

Enguany el Consorci de les Vies Verdes de Girona col·labora amb el Festivalot. Si us atreviu a venir des de lluny amb bicicleta, podeu fer un cop d’ull al traçat de diverses rutes com per exemple la del Carrilet, o un camí entre Girona i Sarrià de Ter.

No us perdeu es tallers de mobilitat sostenible que organitza el Consorci de Vies Verdes els dos matins del Festivalot.

 

Transport públic

Si veniu de Girona i la vostra opció és l’autobús, la línia que més s’acosta al Festivalot és l’L11 i té dues parades molt a prop. Aquesta línia està parcialment adaptada per aquells que tinguin mobilitat reduïda. Si del vostre punt de partida no hi passa l’L11, no patiu, ja que gairebé totes les línies paren a la parada de la Devesa o a Ramon Folch (Jutjats). Des d’ambdues parades teniu cinc minuts caminant fins al Festivalot.

Per aquells que vingueu de fora, segur que els petits de la casa gaudiran d’un viatge en tren. Si veniu de municipis propers, teniu els trens de rodalia i si veniu de lluny el TAV. Les dues opcions us deixaran al Parc Central (la plaça que dona accés a l’estació del TAV) i des d’allà teniu deu minuts de passeig fins als escenaris del Festivalot.

 

Cotxe

Si la vostra millor opció és el cotxe, tingueu en compte aquestes informacions sobre aparcament proper (https://auditori.girona.cat/docs/aparcaments_auditori.pdf)

 

Autocaravana

Veniu amb autocaravana? Quina sort! Sabem que hi ha un aparcament d’accés lliure a l’àrea de Domeny (https://park4night.com/es/place/154745), hi ha una zona infantil al davant i és d’accés fàcil.

Deixa un comentari