FAQS Festivalot 2021

Després de cancel·lar l’edició del 2020, el Festivalot retorna aquest 2021 reinventant-se i adaptant-se a les recomanacions sanitàries originades per la Covid-19 els propers 28, 29 i 30 de maig i oferint un total de 10 concerts. A continuació us responem les preguntes i dubtes més freqüents. 

 

Paguen els nens i nenes?

Aquesta edició del 2021 està molt limitada a nivell d’aforament de les sales per a la seguretat de les famílies i per complir amb la normativa vigent relacionada amb la Covid-19. Per aquest motiu i a diferència de les altres edicions, aquest any tots els nens i nenes, independentment de l’edat que tinguin, cal que paguin entrada als concerts.

 

Famílies nombroses i monoparentals

Teniu descompte amb les entrades dels concerts (no en abonaments, que en té tothom). Podreu escollir l’opció del descompte des de la pàgina de venda de les entrades.

 

On i quan serà el Festivalot 2021?

El 2021 el Festivalot se celebrarà els dies 28, 29 i 30 de maig a Girona. Tots els concerts es faran a l’Auditori de Girona.

 

Quant valen les entrades?

Les entrades dels concerts de pagament del Festivalot valen 12 euros; podeu aconseguir descomptes importants si veniu a més d’un concert de pagament. Les famílies nombroses i monoparentals també tenen descompte. Els preus segons el nombre de concerts als quals assistiu seran de 12, 8, 6 o 2 euros.

 

Hi ha descomptes amb abonaments?

Sí, si compreu entrades per anar a veure més d’un concert podreu tenir descomptes importants. Consulteu els preus a la pàgina de venda d’entrades: https://festivalot.koobin.com/

 

Quins horaris té el Festivalot?

Podeu consultar tots els horaris dels concerts a la nostra programació. Confirmeu les informacions relacionades amb els accessos a sala, esglaonats en el cas de la sala Xavier Montsalvatge.

 

Podrem saludar els artistes?

Dependrà de les normatives que calgui complir durant les dates de celebració del festival. Si és possible, farem que, com cada any, els nens i nenes puguin saludar els seus artistes preferits.

 

Què passa si al maig la mobilitat està limitada?

Esperem que al mes de maig tot estigui bé i no tinguem problemes de mobilitat. En tot cas, si quan s’apropin les dates dels concerts hi ha encara actives algun tipus de restriccions, dissenyarem una política de devolucions d’entrades. No heu de patir per això, la cultura és segura també en aquest sentit: els organitzadors seriosos d’esdeveniments no us deixarem mai sense poder retornar els diners de les entrades si no les podeu utilitzar per culpa de normatives relacionades amb el Procicat.

Comment List

  • Marta Sitjà 26 / 05 / 2021 Reply

    Bon dia,
    Tenim 4 entrades pels pets pel concert de les 13:00 i ens han confinat la nostra filla. Hi ha alguna manera de poder renunciar i tornar a posar a la venda les entrades i que ens torneu els diners?
    Moltes gràcies

  • adminfestivalot 26 / 05 / 2021 Reply

    Hola Marta, ens pots escriure a info@festivalot.cat amb aquesta informació? Gràcies!

Deixa un comentari