Concerts Pop-rock familiars

5, 4, 3, 2, 1… compte enrere pel Festivalot activat. Aquesta setmana publicarem un post al blog cada dia perquè tenim molta informació per donar-vos. Repassarem escenari per escenari el festival, perquè conegueu tots els detalls de cada espai. I comencem pel Teatre Municipal i la plaça del Vi, on instal·lem el nostre punt d’Informació i per on heu de passar tots només arribar.

El Teatre Municipal (Escenari Noel): És on podreu veure els concerts pop rock en format familiar (més curts i amb els volums més baixos). Els Catarres, Joan Dausà i Els Amics de les Arts toquen a la sala principal, i Esperit i el taller de creació musical de Guillamino es fan al LOGO Noel NouSaló de Descans del Teatre.
Aprofitem per agraïr el patrocini de Noel Alimentària, que a més d’apadrinar aquest escenari, ha donat suport a aquesta primera edició del festival. Sense el suport i compromís d’empreses com Noel, el Festivalot no hauria estat possible.

Punt d’informació: A la plaça del Vi podreu recollir les vostres polseres i motxilles Festivalot (un regal per a tots els nens i nenes amb entrada o els menors de 3 anys que no tenen entrada però entren a algun dels concerts de pagament). Al Punt d’informació també podreu comprar merxandatge del festival i el CD benèfic del festival, així com recollir programes de mà i, esclar, preguntar-nos el que vulgueu!

Photocall familiar: A l’entrada del teatre hi trobareu un photocall per immortalitzar el vostre pas pel primer Festivalot. No és un photocall qualsevol, sinó un utèntic escenari amb instruments (dues guitarres, una bateria i un piano) per fotografiar-vos en família com si fossiu una autèntica banda de rock. El photocall ens el munta Senyor Lluís.

Deixa un comentari